Bunker 8 audiovisuals

Bunker 8 produceert educatieve audiovisuele programma's voor musea, bedrijven en (overheids)instellingen. Op DVD, voor internet of app. 


Bunker 8 audiovisuals produceert – met oog voor vorm én inhoud – een uitgebreid scala aan hoogwaardige informatieve programma's voor musea, bedrijven en (overheids)instellingen.

To-the-point video's voor website of dvd, maar ook interactieve animatieprogramma's en multimedia- producties. Bedrijfspresentaties, productpresentaties, registratie van evenementen, educatieve programma's, apps voor iPhone en iPad. Van idee tot eindproduct of een deel van het traject. Voor grote, maar ook voor kleinere opdrachtgevers.

Bunker 8 audiovisuals wordt geleid door Bart de Boer (1957). Hij studeerde publiciteitsvormgeving aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Rotterdam en werkte vervolgens als grafisch ontwerper en regisseur voor enkele communicatie-bureaus. In 1994 volgde een eigen bureau voor audiovisuele vorm-geving, dat tien jaar later opging in Bunker 8 audiovisuals. Bart schrijft scenario's, produceert, regisseert en monteert voor opdrachtgevers als ANWB, Diamantmuseum Amsterdam, Florence Nightingale Instituut, FOCWA, Gottmer Uitgevers Groep, Museon, Nationaal Archief, Rijksuniversiteit Groningen en De Zonnebloem.

bunker8audiovisuals1