Pinto Solutions

Pinto Solutions - The Marketing & Publicity Company

Pinto Solutions is een full service reclamebureau in Haarlem, dat sinds de oprichting in 2008, een begrip in Haarlem is geworden. Naast het bouwen van wordpress websites en Magento webwinkels verzorgen wij ook animatiefilms, opmaak van advertenties, ontwerp van huisstijlen en andere vormen van pr & marketing voor zowel multinationals als kleinere klanten.

Onze wordpress website en magento webwinkel projecten zijn zoveel mogelijk SMART en volgens de basis van IPMA en PRINCE II. Daarnaast hebben wij alle SEO, PR en online marketing capaciteiten in huis om uw wordpress website of magento webwinkel tot een succes te maken. Er zijn naast David Pinto, een expert op het gebied van marketing & communicatie, 2 online marketing specialisten en 2 senior programmeurs op freelance basis aan het werk bij Pinto Solutions.

Wij hebben een hands on mentaliteit als het gaat om marketing, communicatie & pr en bouwen daarnaast al jaren wordpress websites en magento webwinkels voor tevreden klanten. Natuurlijk gaan wij ook graag voor u aan de gang!