Feliz! Fabrics

Feliz! Fabrics is een nieuw merk voor interieurtextiel. De Feliz! Fabrics Formule staat voor het waardevol inzetten van zowel mens als materiaal. De producten zijn handgemaakt en vaak van hergebruikte materialen uit onze directe omgeving. Met tijd en aandacht zijn ze in elkaar gezet door verborgen talenten.

Begin 2011 ontstond het idee dat het produceren van interieurtextiel niet altijd ver weg hoeft te gebeuren. In Nederland is al veel talent en materiaal aanwezig. Daarom houden we de productie en de inkoop - van stof tot kussenvulling - zo lokaal mogelijk. Verborgen talenten, ofwel mensen die geen normale baan kunnen hebben, zetten veel van de producten in elkaar.
Het is onze missie om spullen te maken die mooi zijn en blijven. Dat doen wij door mens en materiaal een tweede kans te geven. Er zijn ook artikelen in de collectie die gemaakt zijn van nieuwe stoffen. Deze stoffen kopen we altijd in met ecologische en fair trade principes onder de arm.
Kortom we maken prachtige producten waar een mens blij van wordt. Dat verklaart ook de naam, gelukkige stoffen, Feliz! Fabrics.

Jessica Becker, oprichter Feliz! Fabrics en vormgever: Mens en werk heeft mij altijd bezig gehouden. In onze maatschappij is werk belangrijk. Op een verjaardagsfeestje is het een van de eerste vragen van een onbekende: en wat doe jij? Ik zie het als een uitdaging om talenten van mensen – die om wat voor reden dan ook geen normale baan kunnen hebben – zichtbaar te maken. Ik spreek hun capaciteiten aan en ze zijn met recht trots op wat ze maken. Onze handgemaakte artikelen krijgen veel tijd en aandacht en dat zie en voel je gewoon!

felizfabrics1
felizfabrics3
felizfabrics2