BETACITY

BETACITY werkt op het raakvlak tussen technologie en stad. Wij geloven dat technologie het cruciale middel is om de potentie van haar bewoners de ruimte te geven. Afstemming tussen technologie en stad leidt tot een betere kwaliteit van leven en een fitte, welvarende stad. Daarom richt BETACITY zich op innovatie in de stedelijke ontwikkeling.

Arjan weet hoe je steden kunt innoveren en hoe je deze innovaties kunt realiseren. Hij heeft ruim 10 jaar ervaring als ruimtelijk ontwerper en weet hoe je technologie en stedelijk ontwerp integreert.

Arjan is betrokken, creatief en enthousiast en hij verbindt zijn abstracte vermogen en brede interesse aan concrete ruimtelijke strategieën en plannen. Hij zet zijn analytische en associatieve vaardigheden samen met een volgroeide ambitie en visie op de slimmere stad in voor op maat diende oplossingen. In ontwikkelprocessen is hij kritisch, integer en uitgesproken.

Zijn communicatieve vaardigheden stellen hem in staat belanghebbenden te betrekken en betrokken te houden, een in de stedenbouw essentiële factor. Hij presenteert met flair en creëert uiteindelijk draagvlak voor projecten.

betacity3
betacity2
betacity1