RipFacility

RipFacilty stelt iedereen in staat om overal op eenvoudige wijze gebruik te maken van digitale content. Daarom is zij het aangewezen bedrijf om uw cd's, dia's, VHS banden of andere data te digitaliseren!

Het gebruiken van (entertainment)content wordt steeds digitaler. Het internet wordt voor consumenten steeds belangrijker om foto’s, films, muziek et cetera te bekijken en met anderen te delen. RipFacility wil een leidende rol spelen in het toegankelijk maken van ‘oude’ (analoge) content zodat deze behouden blijven voor de toekomst. RipFacility is een innovatief en onafhankelijk bedrijf dat zeer ervaren is met het converteren van cd-collecties. Met de lossless conversie van RipFacility wordt uw cd-collectie een digitale bibliotheek in high fidelity kwaliteit. Wij converteren uw cd's, en bewerken relevante informatie over de muziek tot een consistent en transparant geheel. U kunt kiezen uit alle denkbare digitale formats. De service is dus geschikt voor elk digitaal audio systeem en wij garanderen de hoogst mogelijke geluidskwaliteit. Vertel ons wat uw wensen zijn en op welk audio systeem u de muziek wilt beluisteren en wij geven u vrijblijvend een advies.

RipFacility is gespecialiseerd in het converteren van klassieke muziek. Daarvoor heeft RipFacility een service opgericht, de MAESTRO Service. Bij deze service wordt elk klassiek album handmatig geconverteerd en de metadata wordt verrijkt op basis van het cd-hoesje, zodat de informatie eenduidig en volledig is. Daarnaast wordt er een hi-res scan gemaakt van de albumhoes, zodat deze ook mooi in beeld te krijgen is. Ook kunt u bij RipFacility terecht voor het digitaliseren van uw foto's, dia's, elpees, en/of smalfilm. Wij zorgen er dan voor dat alles op de gewenste manier digitaal wordt zodat u met veel plezier kunt genieten van al uw data.

ripfacility1