Maarten Meurkens op sabbatical


Vanaf 15 juni 2014 ga ik genieten van een sabbatical leave.

Sinds 1999 combineer ik de zorg voor mijn beide dochters met zo veel mogelijk werken en van beide heb ik de afgelopen 15 jaar geprobeerd volop te genieten. Dat is nogal gelukt! En het heeft als bij-effect dat, nu de dochters het ouderlijk huis gaan verlaten, ik merk dat het ook wel een erg intensieve tijd is geweest.

Met ons bedrijf gaat het goed en zijn we in een fase terecht aan het komen dat continuïteit een zaak wordt die aandacht nodig heeft: we zijn geen starter meer en dus wordt het tijd om een nieuwe horizon te bepalen.

Om deze twee voor mij heel belangrijke zaken een plek te kunnen geven; over te reflecteren; nieuwe energie voor op te doen; etc. en gewoon om uit te rusten en een paar dingen te doen die op mijn bucketlist staan, ga ik fijn een half jaar de hort op!

Spaans leren in Granada, klussen aan het huis, vakantie met vriendin en een roadtrip door de VS. Dat zijn een paar van de bezigheden waar ik me met een hoop plezier op stort en met nieuwe energie van terugkom!

Tot over een half jaar..

foto maarten